Press "Enter" to skip to content

Concert caritabil pentru animăluțe la Grand Arena Berceni

Concert de zile mari la Grand Arena Shopping Mall, duminică, 8 decembrie 2019, ora 16:30.

Se desfășoară a doua ediție a concertului caritabil „Salvează o viață…poate chiar două”,  cu o temă inedită, ajutorarea sau adoptarea animalelor de companie aflate în îngrijirea Asociației Pentru Protecția Animalelor Robi. Cu acest prilej, participanții, care nu vor plăti taxă de intrare, pot dona diferite lucruri în acest sens, pornind de la hrană și până la jucării specifice ori chiar bani.

Spectacolul se adresează, în primul rând, copiilor și tinerilor. Tocmai de aceea, pe scenă vor evolua două trupe de copii renumite la categoria lor de vârstă: Grupul vocal Adagio (de la Palatul Național al Copiilor) și Clubul de dans Loredana Dance (vicecampioni mondiali, ediția 2019, la WDS Porec – Croația).
Evenimentul este susținut, ca și anul trecut de Ansamblul Muzical ADAGIO, împreună cu Asociația pentru protecția animalelor Robi. Și anul acesta vor participa invitați/susținători speciali, mari iubitori de animale: Vali Crăciunescu, Tudor Turcu și Mihai Nae, care va prezenta și un spectaculos număr de dresură de câini. Vor dansa, pentru publicul spectator, talentații copii de la Loredana Dance, iar cei de la Adagio vor cânta.
Concertul va fi prezentat de  Niculae Luminița, Evenimente MC.
Haideți să nu uităm de sărmanele animăluțe, să simtă și ele că vin Sărbătorile! Și ele au nevoie de ajutor! Organizatorii așteaptă sponsorii generoși! Spectacolul va fi unul pe măsură!

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!

Comments are closed.